Vechtsport op oudere leeftijd

Vechtsport op oudere leeftijd

 

Vechtsporten later in het leven leren

Het is nooit te laat om nieuwe vaardigheden of hobby’s op te doen.

Naarmate we ouder worden, lijkt er een stigma te zijn rond het aanleren van nieuwe vaardigheden. We hadden moeten leren, leren toen we jonger waren, omdat we voorbij de leeftijd zijn waarop een nieuwe vaardigheid leren niet meer gemakkelijk is. Vooral als het gaat om zoiets als vechtsporten …

Bij Budoclub Tryitout zijn we hier om u te vertellen dat dit niet het geval is! Iedereen kan beginnen met het leren van de vaardigheden van Ju Jutsu, ongeacht of ze een kind of een volwassene zijn.

Waarom beginnen?

Mensen hebben veel verschillende redenen om  te starten met ju jutsu training. Het kan zijn voor lichaamsbeweging, stressvermindering, zelfverdediging, gemeenschapszin, het invullen van vrije tijd en de lijst gaat maar door. Ongeacht wat je naar een volwassen les brengt, we zijn blij om je een nieuwe reeks vaardigheden te bieden die een nuttig doel kunnen dienen voor mensen van alle leeftijden.

De kenmerken van een volwassen Ju Jutsu klas

Alleen omdat je een volwassene bent, wil nog niet zeggen dat we de basis overslaan. Een cursus voor volwassenen bij Budoclub Tryitout begint met de basisbeginselen om je te laten slagen in ju jutsu.

Vechtsporten in Hardinxveld of Rotterdam

Of je nu hebt besloten om Ju Jutsu te leren als een nieuwe vaardigheid of om toe te voegen aan je repertoire of dat je de vaardigheid voortzet, vanaf het punt waar je bent gebleven, je bent welkom om lid te worden van Budoclub Tryitout  in Hardinxveld  en in Rotterdam. Kom eens binnen bij Budoclub Tryitout en doe een les mee.
Meld je aan voor een kennismaking les.