Top Ju Jutsu verandering

Top Ju Jutsu verandering

Top Ju Jutsu voornemens om dit jaar te maken

Hoewel velen denken dat het maken van goede voornemens alleen voor in het nieuwe jaar zijn, kan het ook heel goed zijn om halverwege het jaar het een goed doel in te stellen, het kan zelfs heel nuttig zijn om het toe te passen op iets dat je serieus neemt. Voor degenen die #jujutsu beoefenen, is het goed om je doelen bij te stellen. Om beter te worden in de sport, moet je harder trainen, wat is een betere manier om dat te doen dan door het stellen van doelen? Er is geen beter moment om te pauzeren, na te denken en jezelf te verbeteren dan met een heel nieuw jaar voor je. Bekijk enkele doelen die u vandaag kunt beginnen en die elke dag moet worden na geleefd.

Doe iets anders

Is het je opgevallen dat je je een beetje op je gemak voelt met je huidige band? Misschien vordert u niet zoveel als u zou willen omdat u zich prettig voelt bij waar u zich bevindt. Als je echt vasthoudt aan het idee van verandering, overweeg dan om dingen om te schakelen. Bijvoorbeeld: als je beter verdedigd, probeer dan het tegenovergestelde. Maak de omschakeling om dingen te proberen die je niet gewend bent en die je in het begin misschien een beetje onzeker maken. Je zult misschien verbaasd zijn hoeveel je training verbetert door de simpele verandering.

Focus op jezelf

Omdat ju jutsu zich richt op verbetering, kan het gemakkelijk zijn om je voortgang met anderen te vergelijken. Je moet echter onthouden dat de focus ligt op het verbeteren van jezelf. Laat de gewoonte vallen om aandacht te schenken aan anderen en maak een bewuste beslissing om dit jaar meer op jezelf te gaan concentreren. Iedereen heeft een ander pad naar succes en als je teveel op anderen zoals teamgenoten of concurrenten concentreert, is de kans groot dat je geen vooruitgang boekt.

Niet overslaan

Het gebeurt. Soms worden onze levens te druk en het laatste wat u wilt doen, is moeite doen om te trainen. Het ene excuus verandert in het andere en het volgende. Het is iets anders als je een legitiem excuus hebt om training te vermijden, zoals blessures of een noodsituaties in het gezin, maar als je alleen maar thuis blijft omdat je denkt dat je te moe bent of gewoon niet het gevoel hebt, heb je geen rechtvaardiging. Doe de moeite om te stoppen met het maken van excuses en ga op pad om te trainen om jezelf te verbeteren. Geen overslaan meer!

Wees gezonder

Je vaardigheden op het gebied van #snelheid, #kracht en kritisch denken zullen niet verbeteren als je je niet richt op het handhaven van een gezonde levensstijl. En met de zomer als een van de beste tijden om te veranderen ten goede, overweeg dan om meer water te drinken, meer slaap te krijgen en uiteindelijk een gezondere levensstijl te leiden. Door voor jezelf te zorgen, merk je veranderingen op in je training en in je dagelijkse leven.

Stel hogere doelen in

Maak dit jaar het beste door de lat hoger te leggen dan ooit tevoren. Sommige ju jutsu trainers adviseren: “stop met het bekijken van je doelen als finishlijnen en begin ze te zien als checkpoints”, zodat je verder kunt gaan in je ju jutsu-carrière. Je zult er misschien versteld van staan ​​hoeveel je kunt bereiken door de simpele verandering in mindset!

Wil je je training op een hoger niveau brengen? Bij Budoclub Tryitout bieden we uitdagende lessen die je geest en lichaam versterken. Bel ons vandaag of stuur een WhatsApp bericht voor meer informatie.