StrongWoman |fit voor Haar

StrongWoman |fit voor Haar

Cardio, kracht en kickboksen

Conditie training voor vrouwen

Als je conditie op peil is voel je je niet alleen fitter – je profiteert ook van een betere balans tussen lichaam en geest. #StrongWoman is het onderdeel bij Budoclub Tryitout die je graag helpt om deze balans te bereiken en het meeste uit je leven te halen. Daarom kun je bij ons altijd voor conditie training terecht.

De conditietraining geven we op dinsdagochtend om 9:30 en donderdagavond om 19:00 en zijn verschillend van week tot week, een ideale sportieve mix van gemotiveerde trainingen en tastbare resultaten. Bij StrongWoman kun je je direct inschrijven voor een passende conditie training in Hardinxveld e.o.!

Werken aan je conditie in een prettige sfeer

Bij StrongWoman vinden wij het belangrijk dat je kunt sporten zoals jij dat wilt, en daarbij de beste ondersteuning krijgt om jouw persoonlijke trainingsdoelstellingen te halen. Onze groepslessen voor conditie training zijn daarom ontworpen om een perfecte combinatie van inspanning, motivatie en resultaat te vormen.

De conditie training bij Budoclub Tryitout wordt gegeven door een enthousiaste instructeur die je steeds weer uitdaagt om meer uit jezelf te halen, en je sport bij ons in een lichte zaal. (laat het weer toe dan trainen we ook buiten.) Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen goede resultaten boekt, maar dat ook in de best denkbare omgeving kunt doen.

Vind je het leuk om ook met een groep vrouwen te sporten dan biedt StrongWoman een aantal voordelen. Succesvol sporten heeft niet alleen te maken met hoe vaak je komt maar meer met de afwisseling van de training. Door aan verschillende trainingen mee te doen blijf je ook gemotiveerder.

Meld je aan en doe eens mee.

Contact:
Sporthal het Dok
Tiendweg 42C
3372 AJ Hardinxveld
0615048156 ook voor WhatsApp