Grote Clubactie

Grote Clubactie

Zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie weer van start! Gaan we ons recordaantal van 826 loten van 2017 verbreken? Jullie hebben vorig jaar laten zien dat jullie topverkopers zijn! Zoals elk jaar, doen wij ook dit jaar weer mee om inkomsten voor Budoclub Tryitout te genereren en het goede doel te steunen: 80% van de opbrengst gaat naar de club en 20% naar het goede doel. De opbrengst van de Grote Clubactie 2017 hebben we besteed aan budo matten. Dit jaar willen we spel materiaal aanschaffen waarmee we de budo lessen mee kunnen verrijken.

Spelmateriaal

Spelmateriaal

 

 

 

 

 

 

Met het spelmateriaal willen we de lessen verrijken. Hierdoor worden de lessen nog leuker en kunnen we de fantasie van de jeugd nog beter prikkelen.

Online loten kopen

Ook dit jaar is het mogelijk om online loten te kopen. Via de volgende link kom je op de speciale Grote Clubactie pagina. Het bedrag wordt eenmalig van je rekening geïncasseerd. Op je afschrift tref je het lotnummer aan.

Inleveren

De boekjes dienen uiterlijk 16 november ingeleverd te worden bij je trainer en/of leider. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om Online loten te verkopen. Jullie zullen via de mail een link ontvangen die jullie kunnen doorsturen naar familie, vrienden en kennissen om ze uit te nodigen om loten te kopen. Na aankoop van een lot wordt het bedrag door de Grote Clubactie geïncasseerd. De koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift.

Superloten

Dit jaar gaan we ook Superloten verkopen: Een Superlot vertegenwoordigt symbolisch 50 loten en heeft dus een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Als je iemand weet die Budoclub Tryitout wil sponsoren door een Superlot te kopen, neem dan contact op met meester Michael. Speciaal voor Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-! En je hebt in 1x 50 loten verkocht.

Prijzen

Wij tellen het aantal verkochte loten, ongeacht de verkoopmethode, per speler op. De speler die de meeste loten verkoopt krijgt weer een prijs van Budoclub Tryitout.

Verkoop je 20 of meer verkochte loten dan ontvang je van ons een gratis entreekaart voor Slagharen, Bobbejaanland of Schiphol behind the scenes* tevens ontvang je ook 65% korting op een artikel naar keuze in de Masita webshop. Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.