BodyPower

abdominal exercise abdominal trainer action active

BodyPower

De groepsles BodyPower is een zeer effectieve training waarbij je werkt aan kracht- en uithoudingsvermogen. Met behulp van een barbell (halter) en verschillende gewichten voer je krachtoefeningen uit. Op afwisselende muziek train je elke spiergroep: benen, billen, rug, borst, armen, schouders en buik komen allemaal aan bod. Met BodyPower daag je heel je lichaam uit!

Wat is er nu zo fijn aan de BodyPower groepsles?

BodyPower groepsles is een zeer effectieve groepsles waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten of losse gewichtsschijven. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. BodyPower is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

De instructeur, de muziek en de afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale workout van één uur. Voor iedere spiergroep doen we verschillende fitnessoefeningen. Op deze wijze ontstaat er een training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, borst, rug, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Welke voordelen heeft een BodyPower groepsles voor jou?

BodyPower is meer gericht op het aantal herhalingen dan op gewicht (weerstand). Veel vrouwen maken zich zorgen dat ze ‘te gespierd’ worden door het trainen met gewichten. Dat is zeker niet het geval want door deze les krijgt je lichaam juist mooie vormen. De les kenmerkt zich vooral door de vele herhalingen en richt zich daarmee vooral op het verbeteren van de conditie en spieruithoudingsvermogen. Doordat de spieren tijdens de les continu worden getriggerd, gevolgd door het herstel dat de spieren na een BodyPower les nodig hebben, wordt de stofwisseling (zelfs in rust) verhoogd. De spiermassa wordt vergroot. En zoals velen van jullie weten betekent meer spieren ook een hogere verbranding.

X