Back in Shape

Back in Shape

Back in Shape in Hardinxveld

Welkom bij het "Back in Shape" Fitnessprogramma - Bereik je Fitnessdoelen binnen 12 weken!

Ontdek het "Back in Shape" Fitnessprogramma: Effectief Afvallen en Spieropbouw

Ben je actief op zoek naar een doeltreffend fitnessprogramma waarmee je snel kunt afvallen of juist spiermassa opbouwen? Maak kennis met ons "Back in Shape" fitnessprogramma, speciaal ontwikkeld om jouw doelen te realiseren binnen een tijdsbestek van slechts 12 weken. Voel je opnieuw zelfverzekerd en ontdek de kracht van een gezonde levensstijl.

Individueel Afgestemd op Jouw Persoonlijke Behoeften

Wij bieden een volledig gepersonaliseerd programma dat nauw aansluit bij jouw specifieke doelen en wensen. Onze ervaren experts staan je bij vanaf het allereerste moment met een uitvoerige intake, waarbij we jouw huidige niveau, ambitie en eventuele beperkingen nauwkeurig in kaart brengen. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt trainingsplan op dat precies aansluit bij wat jij nodig hebt.

Optimaal Resultaat met Back in Shape met een Mix van Cardio- en Krachttraining

Het "Back in Shape" programma omvat een uitgebalanceerde combinatie van zowel cardio- als krachttraining. Onze overtuiging is dat deze synergie tot de beste resultaten leidt. Onze ervaren trainers garanderen dat je de juiste technieken hanteert om blessures te voorkomen en het maximale uit jouw trainingen te halen.

Deskundig Voedingsadvies: Jouw Sleutel tot Succes

Naast de dynamische trainingsessies ontvang je van onze voedingsdeskundigen waardevol advies op maat. Samen werken we aan een gebalanceerd dieet dat naadloos aansluit bij jouw doelen en levensstijl, waardoor jij je optimaal kunt focussen op jouw persoonlijke reis naar een gezonder en fitter leven.

Voortdurende Progressiemonitoring en Betrokken Community

Gedurende de volledige 12 weken houden we nauwlettend jouw vooruitgang in de gaten en stellen we het trainings- en voedingsplan indien nodig bij. Onze inspirerende groepssessies en ondersteunende community van gelijkgestemden dienen als onmisbare motivatiebron om jouw doelen te behalen.

Onderga Jouw Eigen Transformatie

Binnen 12 weken wacht een verbazingwekkende transformatie op jou. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of een algehele verbetering van jouw fitheid, de resultaten van jouw inspanningen zullen zichtbaar en voelbaar zijn.

Zet Nu de Stap naar een Actiever en Gezonder Leven!

Waar wacht je nog op? Voeg je bij ons "Back in Shape" programma en laat ons je ondersteunen in jouw reis naar een fittere versie van jezelf binnen slechts 12 weken. Schrijf je vandaag nog in en geef een boost aan jouw gezonde levensstijl! 🏋️‍♂️💪 #TerugInVorm #Fitnessprogramma #Afvallen #Spieropbouw #GezondLeven #FitLeven"

Wat hebben we te bieden?

Wat hebben we te bieden?

Back in Shape

Benodigdheden

Naast dat je netjes verzorg moet zijn.  Heb je ook nog wat extra accessoires nodig

Water Fles

Sportschoenen

Handdoek

Extra kleding

Les Rooster

Back in Shape is altijd op afspraak tijdens onze openings tijden.

Day Tijd Trainer
Maandag 09:00 - 12:00 Michael Walters
Maandag 17:00 - 21:30 Gerda

Abonnement Info

  • Abonnement: €196.50 /once

  • Les Duur:60min

  • Les Intensiteit:medium

  • Les Naam:Back in Shape

X