BodyPower

BodyPower in Hardinxveld

Een fitnessworkout voor zowel mannen en vrouwen waarbij met behulp van een stang, gewichten en kettlebelts alle spiergroepen worden getraind op oude en nieuwe hits. Iedereen kan zijn of haar eigen niveau bepalen. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De ideale manier om snel ‘in vorm’ te komen.
 
Een BodyPower les bestaat uit de beste fitness oefeningen die je kunt verzinnen: squats, deadlifts, push ups, side raises, shoulder presses, triceps extensions en nog veel meer. De workout is gericht op kracht-uithoudingsvermogen. Dit is de meest functionele vorm van kracht voor bijna iedere sport. Daarnaast word je van BodyPower slanker, strakker en fitter. Dit is een van de beste en meest complete workouts die er in fitnessland bestaat.
 

Waarom BodyPower

 

Beste toekomstige BodyPower deelnemers,

Ben jij op zoek naar een uitdagende manier om fit te blijven en tegelijkertijd spierkracht en uithoudingsvermogen te verbeteren? Probeer dan eens BodyPower! Onze BodyPower les is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een intensieve workout die resultaat oplevert.

Bij ons staan resultaat en uitdaging centraal. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een sfeer waarin je jezelf voluit kan geven en ondertussen de meest effectieve workout krijgt. Het resultaat? Versterkte spieren, verhoogde uithoudingsvermogen en een verbetering van je fysieke conditie.

BodyPower is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. Het is een leuke en effectieve manier om fit te blijven en tegelijkertijd je fysieke doelen te bereiken.

Word deel van onze BodyPower familie en ontdek de vele voordelen die deze workout biedt. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel in de les!

Met sportieve groet, Budoclub Tryitout

Wat hebben we te bieden?

Benodigdheden

Naast sportkleding heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water Fles

Slippers

Handdoek

Extra Kleding

Les Rooster

Meld je aan voor een gratis proefles

Day Tijd Trainer
Woensdag 19:00 - 19:50 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €34,00 /maand

  • Les Duur:50min

  • Les Intensiteit:Medium

  • Les Naam:BodyPower