BodyPower

abdominal exercise abdominal trainer action active

BodyPower in Hardinxveld

De ultieme fitnessworkout voor spierversteviging en uithoudingsvermogen dat is BodyPower bij Budoclub Tryitout en Fitness

Een All-In-One Fitnesservaring

BodyPower biedt een veelzijdige fitnessworkout voor zowel mannen als vrouwen, waarbij alle spiergroepen worden getraind op oude en nieuwe hits. Deze workout is de ideale manier om snel 'in vorm' te komen, ongeacht je fitnessniveau.

Kracht en Uithoudingsvermogen

De les omvat de beste fitnessoefeningen, zoals squats, deadlifts, push-ups, en nog veel meer. Deze fitness groepsles richt zich op kracht-uithoudingsvermogen, een functionele vorm van kracht die nuttig is voor bijna iedere sport. Het resultaat: een slanker, strakker en fitter lichaam.

Waarom BodyPower?

Beste toekomstige deelnemers,

Wil je fit blijven en tegelijkertijd je spierkracht en uithoudingsvermogen verbeteren? Probeer dan onze BodyPower workout! Onze intensieve sessies, geleid door ervaren instructeurs, garanderen versterkte spieren en een verbeterde fysieke conditie.

Voor Iedereen

BodyPower is geschikt voor alle volwassenen, ongeacht leeftijd of fysieke capaciteiten. Het is een leuke en effectieve manier om je fysieke doelen te bereiken. Word lid van onze BodyPower familie en ontdek de vele voordelen van deze workout. Meld je vandaag nog aan voor een energieke fitnesservaring! 🏋️‍♂️🏋️‍♀️ #BodyPower #BudoclubTryitout #FitnessWorkout #Spierversteviging

Wat hebben we te bieden?

BodyPower

Benodigdheden

Naast sportkleding heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water Fles

Slippers

Handdoek

Extra Kleding

Les Rooster

Iedere woensdagavond 19:00 uur

Day Tijd Trainer
Woensdag 19:00 - 19:50 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €33.50 /maand

  • Les Duur:50min

  • Les Intensiteit:Medium

  • Les Naam:BodyPower

X