Cardio kickboksen

Cardio Kickboksen in Hardinxveld

Kickboksen is het ultieme vetverbrandingsprogramma; het is een van de oudste krijgskunsten dat je leert om voor jezelf op te komen. We werken aan je uithoudingsvermogen leren je trap en bokstechnieken werken aan je reflexen, allemaal in een schone veilige omgeving. We doen dit allemaal terwijl we tonnen calorieën verbranden, de beste vorm van ons leven krijgen en vooral LEUK is!

Waarom Cardio kickboksen

Beste toekomstige cardio-kickboksers,

Ben jij op zoek naar een uitdagende manier om fit te blijven en tegelijkertijd stress te verminderen? Probeer dan eens cardio-kickboksen! Onze cardio-kickboksles is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een uitdagende workout vol plezier en energie.

Bij ons staan fun en beweging centraal. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een sfeer waarin je jezelf voluit kan geven en ondertussen een uitdagende workout krijgt. Het resultaat? Een verbeterde conditie, versterkt hart en bloedvaten, verminderde stress en een goed gevoel over jezelf.

Cardio-kickboksen is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. Het is een leuke en effectieve manier om fit te blijven en stress te verminderen.

Word deel van onze cardio-kickboksfamilie en ontdek de vele voordelen die deze workout biedt. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel in de les!

Met vriendelijke groet, Budoclub Tryitout

Start nu met boksen

Wat hebben we te bieden?

cardio kickboksen

Benodigdheden

Naast sportkleding waar in je comfortabel voelt, heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water fles

Slippers

Handdoek

Extra kleding

Les Rooster

Meld je aan voor een gratis proefles

Day Tijd Trainer
Dinsdag 10:00 - 11:00 Michael Walters
Dinsdag 20:00 - 21:00 Michael Walters
Donderdag 20:00 - 21:00 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €34,00 /maand

  • Les Duur:60min

  • Les Intensiteit:Hard

  • Les Naam:Cardio kickboksen