Fitness

Fitness in Hardinxveld

Fitnessen bij Budoclub Tryitout en Fitness: Profiteer van Professionele Begeleiding en een Stimulerende Gemeenschap

Introductie

Traditionele sportscholen kunnen intimiderend zijn en andere sportscholen beloven begeleiding, maar bieden het niet altijd. Bij Budoclub Tryitout maken we echter de belofte waar: er is altijd een fitness coach op de vloer. Onze sportschool biedt een stimulerende omgeving met groepslessen en 1-op-1 training, waarbij we u ondersteunen op uw reis naar gezondheid, welzijn en prestaties.

Waarom Fitnessen bij Budoclub Tryitout en Fitness?
  1. Professionele Begeleiding: Bij Budoclub Tryitout en Fitness kunt u rekenen op professionele begeleiding van ervaren trainers en instructeurs. Onze experts helpen u bij het ontwikkelen van een persoonlijk trainingsprogramma, waarbij we uw doelen, vaardigheidsniveau en behoeften in acht nemen. Veiligheid staat voorop, en onze trainers zorgen ervoor dat u de juiste technieken volgt om blessures te voorkomen.

  2. Breed Scala aan Fitnessactiviteiten: Wij bieden een breed scala aan fitnessactiviteiten om uw conditie, kracht en flexibiliteit te verbeteren. Of u nu geïnteresseerd bent in cardiovasculaire training, krachttraining, groepslessen of functionele training, bij ons is er voor elk wat wils. Dit gevarieerde aanbod houdt uw training uitdagend en motiverend, zodat u uw doelen kunt bereiken.

  3. Gemeenschapsgevoel: Bij Budoclub Tryitout en Fitness creëren we een hechte gemeenschap waarin iedereen zich welkom voelt. We moedigen sociale interactie aan en bieden een ondersteunende omgeving waarin u kunt trainen en uw doelen kunt delen met gelijkgestemde individuen. Het gemeenschapsgevoel vergroot uw motivatie en zorgt voor steun tijdens uw fitnessreis.

  4. Persoonlijke Ontwikkeling: Fitnessen bij Budoclub Tryitout en Fitness biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Het stellen en behalen van doelen, het overwinnen van uitdagingen en het verbeteren van uw prestaties dragen allemaal bij aan het vergroten van uw zelfvertrouwen en het ontwikkelen van mentale veerkracht. Uw inzet in de training vertaalt zich ook naar andere aspecten van uw leven.

Kortom, fitnessen bij Budoclub Tryitout en Fitness biedt u de mogelijkheid om te trainen onder professionele begeleiding, te genieten van diverse fitnessactiviteiten, deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap en persoonlijke groei te ervaren. Word vandaag nog lid van onze fitnessfamilie en neem contact met ons op voor meer informatie of om een proefles te plannen. We heten u van harte welkom! 🏋️‍♀️💪 #FitnessBijTryitout #ProfessioneleBegeleiding #StimulerendeGemeenschap #PersoonlijkeOntwikkeling

Start nu met fitness

Wat hebben we te bieden?

Benodigdheden

Naast sportkleding heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water fles

Sportschoenen

Handdoek

Extra kleding

Les Rooster

Van maandag t/m vrijdag 9:00 tot 12:00 uur 17:00 tot 21:30 uur Zaterdag 9:00 tot 12:00 uur

Day Tijd Trainer
Maandag 09:00 - 12:00 Gerda
Maandag 17:00 - 21:30 Gerda
Dinsdag 09:00 - 12:00 Gerda
Dinsdag 17:00 - 21:30 Gerda
Woensdag 09:00 - 12:00 Gerda
Woensdag 17:00 - 21:30 Gerda
Donderdag 09:00 - 12:00 Michael Walters
Donderdag 17:00 - 21:30 Gerda
Vrijdag 09:00 - 12:00 Michael Walters
Vrijdag 17:00 - 21:30 Gerda
Zaterdag 09:00 - 12:00 Gerda

Abonnement Info

  • Abonnement: €33.50 /maand

  • Les Naam:Fitness

X