Jeugd Ju Jutsu

Jeugd Ju Jutsu in Hardinxveld

Ons doel is om alle jongens en meisjes steeds weer een leuke en leerzame training te geven. Het maakt niet uit of je wel of niet sterk, lenig of snel bent. Bewegen is leuk. Daarom krijg je van ons altijd oefeningen op je eigen niveau, zodat je jezelf steeds weer uit kan dagen. Niet alle bewegingsvormen in de training herken je direct als ju jutsu. Dat komt omdat wij je zo veel mogelijk bewegingsvormen aan willen leren. Zo ontwikkel je jezelf beter dan alleen met klassieke budolessen.

Waarom jeugd Ju Jutsu

Beste toekomstige jujutsuka's,

Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame sport voor je kind? Kijk dan eens naar jujutsu! Onze jujutsuschool biedt kinderen de mogelijkheid om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen door middel van deze prachtige martial art.

Bij ons leren kinderen niet alleen zelfverdediging, maar ook zelfbeheersing, zelfvertrouwen en respect. Onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en uitdagende trainingsomgeving waar je kind zich op een leuke manier kan ontwikkelen.

Jujutsu is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. We hebben trainingsgroepen voor kinderen van verschillende leeftijden, dus er is altijd een groep die bij je kind past.

Word deel van onze jujutsufamilie en laat je kind de uitdaging aangaan. We garanderen plezier, zelfontwikkeling en nieuwe vriendschappen. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel op de mat!

Met vriendelijke groet, Budoclub Tryitout

Start nu met judo

Wat hebben we te bieden?

Benodigdheden

Naast een GI (ju jutsu pak)heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water Fles

Slippers

Handdoek

Extra kleding

Les Rooster

Iedere maandag, woensdag en zaterdag Jeugd Ju Jutsu meld je aan voor een proefles

Day Tijd Trainer
Maandag 18:00 - 18:50 Michael Walters
Woensdag 16:00 - 16:50 Michael Walters
Zaterdag 12:00 - 12:50 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €29,50 /maand

  • Les Duur:50min

  • Les Intensiteit:medium

  • Les Naam:Jeugd Ju Jutsu