Jeugd kickboksen

jeugd cardio kickboksen

Jeugd cardio kickboksen in Hardinxveld

Jeugd Cardio Kickboksen - Leer, Ontwikkel en Strijd Samen met Budoclub Tryitout

Actief Leren en Ontwikkelen

Bij Budoclub Tryitout ontdek je een actieve manier om met je lichaam bezig te zijn. Leer jezelf verdedigen, word weerbaarder en krijg meer zelfvertrouwen. Ontdek het belang van het kennen en respecteren van je eigen grenzen en die van anderen, terwijl je een stukje discipline meekrijgt.

Training op Maat met Warming-up en Cooling Down

Elke jeugd cardio kickbokstraining begint met een warming-up om je klaar te maken voor actie. De training wordt zorgvuldig opgebouwd en na afloop sluiten we af met een cooling down in de vorm van een spel.

Waarom Jeugd Cardio Kickboksen?

Beste toekomstige cardio kickboksers,

Cardio kickboksen is niet alleen een geweldige manier om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen, maar het is ook een avontuur dat je samen met andere kinderen beleeft!

Bij Budoclub Tryitout zijn we ervan overtuigd dat jeugd cardio kickboksen niet alleen plezier brengt, maar ook een verbetering van de fysieke en mentale conditie, zelfvertrouwen en zelfdiscipline bevordert. Onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en uitdagende trainingsomgeving waar je kind zich op een leuke manier kan ontwikkelen.

Cardio Kickboksen voor Iedereen

Cardio kickboksen is toegankelijk voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. We hebben trainingsgroepen voor kinderen van verschillende leeftijden, zodat er altijd een groep is die perfect bij je kind past.

Word Lid van Onze Cardio Kickboksfamilie

Word deel van onze cardio kickboksfamilie en laat je kind de uitdaging aangaan. We garanderen plezier, zelfontwikkeling en het opbouwen van nieuwe vriendschappen. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel op de mat! 🥊👦👧 #JeugdCardioKickboksen #BudoclubTryitout #PlezierInBewegen

Start nu met boksen

Wat hebben we te bieden?

jeugd cardio kickboksen in Hardinxveld

Benodigdheden

Naast sportkleding en bokshandschoenen eventuele scheenbeschermers, heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water fles

Slippers

Handdoek

Extra Kleding

Les Rooster

Jeugd kickboksen iedere maandagavond en donderdagavond, meld je aan voor een proefles

Day Tijd Trainer
Maandag 19:00 - 19:50 Michael Walters
Donderdag 19:00 - 19:50 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €29.50 /maand

  • Les Duur:50min

  • Les Intensiteit:medium

  • Les Naam:Jeugd kickboksen

X