Jeugd kickboksen

jeugd cardio kickboksen

Jeugd cardio kickboksen in Hardinxveld

Bij Budoclub Tryitout leer je op een actieve manier met lichaam bezig te zijn. Je leert jezelf verdedigen, wordt weerbaarder en krijgt meer zelfvertrouwen. Leer je eigen grenzen en die van een ander kennen en respecteren en krijg je een stukje discipline mee.

Elke training begint met een warming up. Na de warming up bouwen we de training op en na de training sluiten we af met een cooling down. (spel vorm)

Waarom jeugd cardio kickboksen

Beste toekomstige cardio kickboksers,

Cardio kickboksen is de perfecte manier om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen. Maar weet je wat het allerleukste is aan jeugdkickboksen? Dat je het samen met andere kinderen kan doen!

Bij onze cardio kickboksschool zijn we ervan overtuigd dat cardio kickboksen niet alleen plezier oplevert, maar ook zorgt voor een verbetering van de fysieke en mentale conditie, zelfvertrouwen en zelfdiscipline. Onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en uitdagende trainingsomgeving waar je kind zich op een leuke manier kan ontwikkelen.

Cardio kickboksen is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. We hebben trainingsgroepen voor kinderen van verschillende leeftijden, dus er is altijd een groep die bij je kind past.

Word deel van onze cardio kickboksfamilie en laat je kind de uitdaging aangaan. We garanderen plezier, zelfontwikkeling en nieuwe vriendschappen. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel op de mat!

Met vriendelijke groet, Budoclub Tryitout

Start nu met boksen

Wat hebben we te bieden?

jeugd kickboksen in Hardinxveld

Benodigdheden

Naast sportkleding en bokshandschoenen eventuele scheenbeschermers, heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water fles

Slippers

Handdoek

Extra Kleding

Les Rooster

Jeugd kickboksen iedere maandagavond en donderdagavond, meld je aan voor een proefles

Day Tijd Trainer
Maandag 19:00 - 19:50 Michael Walters
Donderdag 19:00 - 19:50 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €29,50 /maand

  • Les Duur:50min

  • Les Intensiteit:medium

  • Les Naam:Jeugd kickboksen