Ju Jutsu

Volwassen Ju Jutsu

Omdat we ons zowel staand als op de grond kunnen verdedigen. We leren je alles om jezelf te verdedigen in iedere situatie. Het beoefenen van het Japanse Ju Jutsu geeft leerlingen de kennis dat ze de kracht van hun lichaam kunnen gebruiken om dingen te doen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. In de loop van de tijd vergroot het het zelfvertrouwen en de trots dat gaat over op het werk, thuis en op elk gebied van je persoonlijke leven.

Waarom volwassen Ju Jutsu

Beste toekomstige jujutsuka's,

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verrijkende sport? Kijk dan eens naar jujutsu! Onze jujutsuschool biedt volwassenen de mogelijkheid om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen door middel van deze prachtige martial art.

Bij ons leren volwassenen niet alleen zelfverdediging, maar ook zelfbeheersing, zelfvertrouwen en respect. Onze ervaren trainers zorgen voor een veilige en uitdagende trainingsomgeving waar jij je op een leuke manier kan ontwikkelen.

Jujutsu is voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fysieke capaciteiten. We hebben trainingsgroepen voor volwassenen van verschillende niveaus, dus er is altijd een groep die bij jou past.

Word deel van onze jujutsufamilie en laat jezelf de uitdaging aangaan. We garanderen plezier, zelfontwikkeling en nieuwe vriendschappen. Meld je vandaag nog aan en we zien je snel op de mat!

Met sportieve groet, Budoclub Tryitout

Aanvraag proefles ju jutsu

Wat hebben we te bieden?

_MG_2260

Benodigdheden

Naast een GI (ju jutsu pak)heb je ook nog wat extra accessoires nodig.

Water Fles

Slippers

Handdoek

Extra kleding

Les Rooster

Iedere Maandagavond en woensdagavond Meld je aan voor een gratis proefles.

Day Tijd Trainer
Maandag 20:00 - 21:00 Michael Walters
Woensdag 20:00 - 21:30 Michael Walters
Vrijdag 20:00 - 21:30 Michael Walters

Abonnement Info

  • Abonnement: €34,00 /maand

  • Les Duur:90min

  • Les Intensiteit:medium

  • Les Naam:Ju Jutsu