Cardio Budo

Strong Woman

Cardio Budo bij Budoclub Tryitout is een afwisselende groepsles gericht op kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie en alle andere onderdelen uit de martial arts wereld. De begeleidende sportinstructeur houdt iedere training gevarieerd door steeds nieuwe oefenvormen aan te bieden. Deze les is geschikt voor iedereen die zijn conditie wil verbeteren of juist wil beginnen.

Effecten Conditie Training
Normalisering van de bloeddruk
Verbeterde opname van suiker in de cellen
Toename (goede) HDL cholesterol
Afname totale cholesterol
Verbetering van de hartfunctie
Afname lichaamsvet
Afname stress
Positieve invloed op het algeheel welbevinden

Naast een goede mobiliteit en flexibiliteit zodat je de basis bewegingen van het menselijk lichaam beheerst is maximale kracht uiteraard de basis voor elke sporter / martial arts beoefenaar maar daarnaast is explosiviteit en snelheid onmisbaar om daadwerkelijk tot betere prestaties te kunnen komen.

Je kunt jezelf trainen om hoger te kunnen springen en sneller te kunnen stoten, sprinten en rennen en om zo snel mogelijk te kunnen reageren. Het gaat hierbij om zoveel mogelijk kracht te kunnen leveren binnen 1 seconde.

Wie dit het snelst kan zal het meeste voordeel hebben en dit is niet alleen in het verleden reeds bewezen door atleten van het hoogste
niveau, maar wordt tegenwoordig telkens weer bewezen. Met name tijdens de Olympische spelen en tijdens wereldkampioenschappen!

We gaan vanaf vrijdag 25 augustus starten met cardio budo.
Lagelandsepad 10 te Rotterdam om 19:00 begint de les.
Kosten strippenkaart 10 lessen 15 weken geldig €80,00
Meld je aan via info@tryitout.nl met als onderwerp “cardio budo”

Related Classes