Volwassen Ju Jutsu

Volwassen Ju Jutsu
Characteristics:
Bewegings niveau 83%
Technisch niveau 88%
Zelfvertrouwen 60%
Plezier 78%

Volwassen Ju Jutsu, nooit te oud om te leren

Trainen

Volwassen Ju Jutsu kan je op de volgende dagen volgen: Maandag, Dinsdag, Vrijdag en Zaterdag verzorgen we de lessen voor de volwassen. vraag de Kennismaking les aan en krijg de informatie over de lestijden locaties en de prijzen.

Je bent nooit te oud om te leren. En bij ju jutsu leer je nog iedere keer nieuwe technieken, je ontdekt nieuwe tegenstanders en vooral jezelf. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je geblesseerd raakt omdat het er ruig aan toe zou gaan. Dat betekent overigens niet dat je niet lekker moe naar huis gaat, want een goede training kan ook heel vermoeiend zijn.

Training in Rotterdam en Hardinxveld

Je volgt training in Hardinxveld-Giessendam of op een van onze locaties in Rotterdam (Rotterdam Pendrecht of Rotterdam Lageland). Bij de lessen staat de techniek van deze oosterse verdedigingssport centraal, maar ook het wedstrijdelement komt aan bod tijdens de training voor (jong)volwassenen. Dit noemen we ook wel het stoei-element (fighting-system). Tijdens de trainingen benut je alle spieren in je lichaam. Je verbetert je conditie, techniek en je oefent met respect voor elkaar en voor je eigen lichaam. Je leert ook hoe je veilig moet vallen. Op deze manier voorkom je blessures en is ju jutsu een leuke en ontzettend uitdagende sport.

Lichaam en geest

Doordat je verschillende ju jutsu technieken door elkaar gebruikt tijdens een training, wordt een goede spierontwikkeling en beheersing tot stand gebracht. Ook geestelijke eigenschappen als zelfvertrouwen, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen en incasseringsvermogen zijn een positief gevolg van het beoefenen van ju jutsu. Dit kunnen we in theorie verder uitwerken, maar het is beter om dit zelf eens te ervaren.

Rooster

Wil je meer weten over de lestijden en locaties kijk dan op ons lesrooster voor meer informatie.

Prijzen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten wat de contributie is? Kijk dan eens op onze contributie pagina

Facebook

Regelmatig plaatsen wij informatie over onze club of leuke berichten op onze Facebook pagina.

Facts about Volwassen Ju Jutsu -
1
Trainingen
1
Leraren
70
Calorieën verbranding
67
Plezier

Related Classes