Grote Clubactie

DE GROTE CLUBACTIE

Samen staan we sterk

Beste lotenverkoper,

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

WAT IS DE BEDOELING?

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met:

EENMALIGE MACHTIGING/VERKOOPBOEKJE:

De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. Aan wie mag je verkopen? Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij sensei Michael of Jacqueline(kon. Julianastr. 12) voor 9 november. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt.

ONLINE:

Je ontvangt van ons een e-mail met hierin een link naar onze online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

WANNEER IS DE ACTIE?

De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

VERKOOP 20 LOTEN EN ONTVANG EEN GRATIS ENTREEKAART VOOR EEN PRETPARK

Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de docent een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Jij mag kiezen waar je heen wilt. Hier mag jij dan gratis naar binnen, je vader of moeder moet wel betalen.
Verkoop je 40 loten, dan ontvang je twee kaartjes, maar dan moet je wel je vader en moeder meenemen, zij moeten wel allebei betalen.

PRIJZEN VOOR LOTENVERKOPERS

De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een …! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd. Of zorg ervoor dat je de beste lotenverkoper wordt van onze club, en ontvang onze verrassing.