Junioren Ju Jutsu

ZELFVERDEDIGING BEGINT BIJ JEZELF (12-18 JAAR)

JUNIOREN JU JUTSU

Ju Jutsu is een sport met verschillende soorten technieken. Je leert jezelf te verdedigen tegen diverse aanvallen, zowel staand, op de knieën als op de grond. Je leert trappen, stoten en slagen uit te delen en te ontwijken. Daarbij gebruik je steeds de kracht van de tegenstander om zelf de leiding over te nemen. Bij deze verdedigingssport gaat het om discipline, lichaamsbeheersing, respect voor anderen en zelfvertrouwen.

JU JUTSU TRAININGEN IN ROTTERDAM EN HARDINXVELD

De lessen worden op twee locaties gegeven: in Rotterdam (Pendrecht en Lageland) en in Hardinxveld-Giessendam. Je krijgt training van een ervaren sensei, die ieder op zijn eigen niveau uitdaagt. In de trainingen leer je diverse Ju Jutsu technieken. Daardoor worden je coördinatie, behendigheid, lenigheid en kracht ontwikkeld.

NIEUWE TECHNIEKEN

In de junioren groep vanaf twaalf jaar leer je nieuwe technieken die bij de jeugd niet aan bod kwamen. Ju-jutsuka’s in de junioren groep leren klemtechnieken, zoals een armklem of verwurging. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor jezelf en voor je trainingsmaatje. De trainer zorgt ervoor dat je al deze technieken goed beheerst en veilig op elkaar kan oefenen.