Jeugd Ju Jutsu

JEUGD JU JUTSU, BEWEGEN IS BELEVEN

Jeugd vechtsport voor Hardinxveld en Rotterdam!

Wilt u dat uw kind het belang van samenwerken begrijpt? Ben je op zoek naar een extra activiteit die het zelfvertrouwen, het onderwijs en vooral het plezier bevordert? Als dat zo is, kies dan de Ju Jutsu school gekozen door 9 van de 10 ouders in Hardinxveld – Budoclub Tryitout!

De maandelijkse kinderlidmaatschappen bij Budoclub Tryitout zullen je kinderen voorzien van de lessen die ze nodig hebben om te bloeien! De instructeur is 110% toegewijd aan het algehele succes van uw kind binnen en buiten onze school. Elke Ju Jutsu-klas waaraan uw kind deelneemt, zal het belang van #teamwerk, #concentratie, #opleiding en #veiligheid bevorderen.

MEER ZELFVERTROUWEN DOOR VALLEN EN OPSTAAN. (6-12 JAAR)

Leren bewegen, vallen en doorgaan, sportiviteit, omgaan met anderen. Dat is jeugd ju jutsu. De jeugdgroep is voor jongens en meisjes van ongeveer zes tot twaalf jaar oud. Iedereen kan hier aan mee doen, want we trainen ieder op zijn eigen niveau. We hebben verschillende leeftijds groepen zodat je altijd traint met vrienden en vriendinnen van de zelfde leeftijds categorie. Bij deze verdedigingssport wordt je mentaal en fysiek uitgedaagd. De sport verhoogt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid, maar is bovenal ontzettend leuk om te doen.

Jeugd Ju Jutsu
ju jutsuka’s aan het sparren

JU-JUTSU IN ROTTERDAM EN HARDINXVELD-GIESSENDAM

Je traint op onze locatie in Hardinxveld-Giessendam of in Rotterdam, onder leiding van een ervaren trainer. De training duurt een uur. Hier leer je de basis van ju jutsu, zoals valbreken, houdgrepen, schoppen, stoten en worpen. Je hoeft niet sterk te zijn, want je leert vooral hoe je de beweging van een ander kan gebruiken om jezelf te verdedigen.

LESDOELEN

Ons doel is om alle jongens en meisjes steeds weer een leuke en leerzame training te geven. Het maakt niet uit of je wel of niet sterk, lenig of snel bent. Bewegen is leuk. Daarom krijg je van ons altijd oefeningen op je eigen niveau, zodat je jezelf steeds weer uit kan dagen.

Niet alle bewegingsvormen in de training herken je direct als judo of ju jutsu. Dat komt omdat wij je zo veel mogelijk bewegingsvormen aan willen leren. Zo ontwikkel je jezelf beter dan alleen met klassieke budolessen.

MEER ZELFVERTROUWEN

Door deze oosterse vechtsport krijg je meer zelfvertrouwen. Iedere keer dat je valt, sta je weer op en ga je door. Je leert te vertrouwen op je eigen kracht, waardoor je steeds sterker wordt. Door de trainingen leer je goed samen te werken met leeftijdgenoten. Daardoor lukt iedere oefening steeds beter, waardoor je eigenwaarde versterkt. Dat is een basisingrediënt voor mentale en fysieke weerbaarheid.

Wanneer en waar?

Les rooster
Maandag 16:45 – 17:45 en 17:45 – 18:45
Sporthal de Appelgaard, Bellefleur 1 te Hardinxveld
Woensdag middag: 15:00 – 16:00, 16:00 – 17:0 en 17:00 tot 18:00
Sporthal het Dok, Pieter de Hooghstraat 56 te Hardinxveld
Donderdag middag 16:00 – 17:00 en 18:00 – 19:00
Sporthal het Dok, Pieter de Hooghstraat 56 te Hardinxveld
Vrijdag middag 17:00 – 18:00
Gymzaal, Lagelandsepad 10 te Rotterdam

Boek een afspraak voor een proefles.
Stuur een mail naar info@tryitout.nl of een WhatsApp bericht naar 0615048156