Nieuw Lesprogramma: Combat HIIT

Groep combat hiit

Nieuw Lesprogramma: Combat HIIT - Bevorder je kracht en conditie vanaf dinsdag 5 september om 19:00 uur!

Voor iedereen vanaf 13+

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vanaf dinsdag 5 september om 19:00 uur van start gaan met ons splinternieuwe lesprogramma Combat HIIT! Deze energieke en uitdagende training is geschikt voor deelnemers van 13 jaar en ouder en belooft een geweldige manier te zijn om je kracht en conditie naar een hoger niveau te tillen.

Wat is Combat HIIT?

Combat HIIT staat voor Combat High-Intensity Interval Training. Het is een combinatie van intense cardiovasculaire oefeningen, krachttraining en vechtsportbewegingen, waardoor je een totale lichaamsworkout krijgt die zowel effectief als leuk is. Tijdens deze lessen zul je een verscheidenheid aan technieken uit verschillende vechtsporten ontdekken, zoals boksen, kickboksen, muay thai en meer.

Voor wie is het?

Combat HIIT is ontworpen voor iedereen van 13 jaar en ouder, ongeacht je fitnessniveau. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, onze ervaren instructeurs passen de oefeningen aan op basis van jouw behoeften. We geloven dat sporten leuk moet zijn en streven ernaar om een ondersteunende en motiverende omgeving te bieden voor alle deelnemers.

Combat HIIT

Waarom Combat HIIT?

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het beoefenen van Combat HIIT:

  1. Vetverbranding: De combinatie van krachtige cardio en intensieve intervaltraining stimuleert het verbranden van vet en draagt bij aan gewichtsverlies.

  2. Spieropbouw: De krachttrainingselementen helpen bij het ontwikkelen van spiermassa en het versterken van je lichaam.

  3. Verhoogde conditie: Door de intensiteit van de training verbeter je je uithoudingsvermogen en algehele conditie.

  4. Stressvermindering: Combat HIIT kan een uitstekende uitlaatklep zijn om stress te verminderen en je geest te ontspannen.

  5. Zelfverdediging: Het leren van vechtsporttechnieken vergroot je zelfvertrouwen en kan handig zijn voor zelfverdediging.

Hoe meld je je aan?

Het aanmelden voor onze Combat HIIT-lessen is eenvoudig. Bezoek onze website en zoek het lesrooster voor het tijdstip waarop je wilt deelnemen. Klik op de gewenste datum en tijd en volg de instructies om je plek te reserveren.

Wat heb je nodig?

Voor de lessen heb je comfortabele sportkleding nodig, samen met sportschoenen die voldoende ondersteuning bieden. Vergeet niet om een fles water mee te nemen om gehydrateerd te blijven tijdens de intensieve workout.

Klaar om mee te doen?

We kunnen niet wachten om van start te gaan met Combat HIIT en jou te verwelkomen in onze lessen. Kom op dinsdag 5 september om 19:00 uur naar onze sportschool en maak kennis met deze spannende en uitdagende training!

Let op: we raden aan om op tijd te komen, omdat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn. Zorg ervoor dat je je plek van tevoren reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Dus, bereid je voor om jezelf uit te dagen, nieuwe vaardigheden te leren en je fitnessniveau naar nieuwe hoogtes te tillen met Combat HIIT! We zien je graag op dinsdagavond!

X