Ontdek Budoclub Tryitout en Fitness

Tryitout geschiedenis

Een reis van geboorte en groei naar succes

Welkom bij Budoclub Tryitout en Fitness, gevestigd in het pittoreske Hardinxveld-Giessendam. Sinds onze oprichting in 2010 hebben we een opmerkelijke reis doorgemaakt, waarbij we zijn begonnen als een bescheiden Budoclub in een loods op het industrieterrein ‘de Nieuweweg’. In deze tijd startten we met slechts één leerling.

Foto 2011

Onze eerste stappen:

In de beginjaren concentreerden we ons voornamelijk op Budoclub Tryitout, waarbij we ons alleen concentreerden op de zelfverdediging sport Jiu jitsu. Door omstandigheden moesten we echter verhuizen van onze oorspronkelijke locatie op industrieterrein ‘de Nieuweweg’ naar de nieuwe thuisbasis, de gymzaal aan de Pieter de Hooghstraat te Boven-Hardinxveld, waar we niet alleen bleven groeien, maar ook meerdere budo-groepen oprichtten zoals judo.

Gymzaal-pieterdehooghstraat

Naar nieuwe hoogtes met ‘Het Dok’:

Gymzaal het Dok

Om ons groeiend ledental beter te kunnen bedienen sloten we ons aan bij de nieuwe gymzaal ‘Het Dok’, een samenwerking tussen de gemeente en de korfbalvereniging. Omdat we ook hier flink door bleven groeien, bracht het seizoensgebonden karakter van de ruimte uitdagingen met zich mee. In de zomer konden we de ruimte voor meer trainingsuren benutten, maar tijdens de wintermaanden was de ruimte beperkt vanwege de binnen korfbal.

Naar een nieuwe horizon, Kromme Gat 15:

Kromme gat 15

Ons streven naar constante verbetering leidde ons naar een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. We hebben ons huidige pand betrokken aan het Kromme Gat te Boven-Hardinxveld. Hier hebben we niet alleen de focus behouden op onze groepslessen, maar hebben we ook geïnvesteerd in een old-school fitnessruimte.

Budoclub Tryitout en Fitness vandaag:

Sinds 2023 hebben we met succes onze dojo-ruimte en fitnessruimte verbouwd om een nog betere trainingservaring te bieden. Dankzij de leden en onze vastberadenheid kon ons ledental blijven groeien. Onze passie en de faciliteiten stellen ons in staat om om onze (nieuwe) leden bij zowel Budoclub Tryitout als Fitness met open armen te verwelkomen.

Waarom kiezen voor Budoclub Tryitout en Fitness?

Diverse disciplines:

Of je nu geïnteresseerd bent in vechtsporten, fitness of om in een motiverende omgeving in beweging te blijven, wij hebben het allemaal onder één dak.

Gegroeide Gemeenschap:

Van een enkele leerling tot een bloeiende gemeenschap, we streven naar een ondersteunende en inclusieve omgeving.

Kwaliteit en Vooruitgang:

Onze recente verbouwingen getuigen van onze toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering.

Bij Budoclub Tryitout en Fitness nodigen we nieuwe leden uit om samen met ons te werken aan een gezondere levensstijl. Of je nu op zoek bent naar zelfverdedigings technieken, een gemeenschap van gelijkgestemden, of een traditionele fitnessomgeving, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek uw voordelen van Budoclub Tryitout en Fitness in Hardinxveld-Giessendam.

X