shape
  • Sinds 2010

  • shape
Wie is Budoclub Tryitout

Kracht en gezondheid door aandacht

Er is niets mooier om mensen te zien groeien door middel van sport. Maar belangrijker dan de sport zijn de persoonlijke vaardigheden die ze ontwikkelen.
  • Fitness 108 m2
  • Budo mat 128 m2 
  • Massage ruimte
  • Kleedkamers
  • Toiletten 

2+

Expert Trainers

200

Klanten

Over ons

Budoclub Tryitout en Fitness is een unieke en veelzijdige sportclub die sinds september 2010 actief is. Ons doel is om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te helpen hun fitnessdoelen te bereiken en hun passie voor sport te ontdekken en te ontwikkelen. We bieden een breed scala aan sporten en fitnesslessen, waaronder jeugd judo, jujutsu, cardio kickboksen, Bodypower en fitnesslessen. Onze gekwalificeerde en ervaren instructeurs zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige trainingen die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke student. We zijn er trots op dat we een inclusieve en diverse gemeenschap hebben opgebouwd, waar iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. We geloven dat sport en fitness niet alleen fysieke kracht en uithoudingsvermogen ontwikkelen, maar ook mentale veerkracht, discipline en zelfvertrouwen. Bij Budoclub Tryitout en Fitness streven we ernaar om onze studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken en hun sport- en fitnessreis te verbeteren, ongeacht hun leeftijd of vaardigheidsniveau. We organiseren regelmatig evenementen en competities om onze studenten uit te dagen en te motiveren, en we moedigen hen aan om deel te nemen aan seminars en stages om hun kennis en vaardigheden te vergroten. We zijn zeer trots op onze gemeenschap en ons vermogen om mensen te inspireren om hun passie voor sport en fitness te ontdekken en te ontwikkelen. Als u op zoek bent naar een sportclub die zich richt op het bieden van hoogwaardige trainingen, een inclusieve gemeenschap en een positieve en ondersteunende omgeving, dan bent u bij Budoclub Tryitout en Fitness aan het juiste adres.

Onze Missie

Het is onze missie om als sterke en enthousiaste sport beoefenaars al onze leden, gasten en relaties een onuitwisbare beleving te geven waardoor zij erg graag bij ons terug willen komen. Ons motto daarbij is: Beleving in Beweging! Want een goede gezondheid begint bij jezelf! Onze gedrevenheid komt voort uit de ervaring dat onze leden waarde hechten aan hoge kwaliteit, veiligheid, comfort, gezelligheid en samenwerking én uit onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving en leden. In alles wat wij doen willen we deze verwachtingen op sportief, educatief en weerbaarheid overtreffen.
X