Vip club

VIP Club

Samen staan we sterk

De VIP-club ondersteunt Budoclub Tryitout. Dit gebeurt op verschillende manieren. Dat kan bestaan uit een financiële bijdrage voor de jeugdafdeling, het opstarten van een nieuw ju jutsu trainingsuur, of het ontwikkelen van een nieuwe activiteit. De VIP-club ondersteunt de vereniging ook als materialen voor de training aan vervanging toe zijn. Voorbeelden hiervan zijn onze nieuwe trap- en stootkussens en de nieuwe budomat. Dankzij extra financiële ondersteuning maken wij meer mogelijk voor al onze leden.

Lid worden

VIP staat voor ‘Very Important person’. De VIP-club bestaat uit onze eigen leden, ouders van leden en bedrijven die € 55,00 per jaar doneren aan deze onafhankelijke club. Onafhankelijk betekent dat de administratie van de VIP-club niet tot de boekhouding van Budoclub Tryitout behoort. Het betekent ook dat de VIP-club zelf bepaalt wat er met de inkomsten gebeurt. Als lid van deze club help je dus mee om meer te betekenen voor al onze leden.

VIP-meeting

Jaarlijks organiseren we als VIP-club een etentje. Onder het genot van een hapje en een drankje dragen we ideeën aan over mogelijke doelen die we kunnen ondersteunen. Wil je ook graag lid worden van de VIP-club om onze budoclub te steunen, bel dan met Michael of Jacqueline Walters. Samen staan we sterk