Vitaliteit programma

Vitaliteit 50+

Vitaliteit programma

Beste leden,

We zijn verheugd om ons nieuwe programma “Vitaliteit” aan te kondigen, dat vanaf dinsdag 9 mei iedere dinsdag en donderdagochtend zal starten van 10:00 uur tot 11:00 uur. Dit programma is speciaal ontworpen voor mensen vanaf 50 jaar en ouder en biedt iedereen geschikte oefeningen op muziek om uw vitaliteit te bevorderen.

Het programma “Vitaliteit” is ontworpen om uw algehele welzijn te verbeteren en om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Onze professionele trainers zullen u begeleiden bij de oefeningen en u helpen om op een gezonde en veilige manier te bewegen. Het programma is gericht op het verbeteren van uw flexibiliteit, kracht, balans en uithoudingsvermogen.

Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft met fitness, het programma “Vitaliteit” is geschikt voor iedereen. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit programma en te genieten van de voordelen van een gezonde en actieve levensstijl.

Schrijf u nu in voor het programma “Vitaliteit” en profiteer van de vele voordelen die dit programma te bieden heeft. We kijken ernaar uit u te zien op onze eerste les dinsdag 9 mei!

Meld u aan via een mail naar info@tryitout.nl met als onderwerp “aanmelden vitaliteit” Of stuur een WhatsApp bericht naar 0615048156.

Met vriendelijke groet, Budoclub Tryitout en Fitness

X