Waarom Ju Jutsu

Volwassen Ju Jutsu

 

Waarom Ju-Jutsu bij Tryitout ?

Iedere les prachtige nieuwe technieken en om de zoveel tijd ongemerkt dingen herhalen, soms verpakt in andere technieken, zodat het gewoonte word.Altijd om beter te worden en toe te werken naar het uiteindelijk doel, die hoogste band.

Maar ! zonder uit het oog te verliezen dat de reis naar die zwarte band ook leuk en uitdagend moet zijn.

Werken met je lijf voor iedereen, van houterig tot soepel en van snel begrijpend tot de wat langzamere. Allemaal klassikaal gelijke training die naarmate je meer gevorderd bent even anders of sneller wordt uitgevoerd. Eerst goed getoond en dan zelf uitvoeren voor door te gaan naar de volgende aansluitende techniek.

Alles op een grote professionele budo mat met ruimte voor iedereen.

Ook de warming-up iedere keer weer anders, soms wat zwaarder en soms wat meer al in de zin van de verdere training.

Tryitout is niet van de softe maar ook niet van het hakwerk. Er word rekening gehouden met ieders kunde. Wil je wat harder dan kan dat maar wel met respect voor de ander. Kortom een combinatie van zeker serieus trainen maar ook een lach en in alle factoren zover als je zelf wilt en kunt gaan.

Onder leiding van een leraar 2e Dan die van de Ju Jtsu zijn lust en leven heeft gemaakt, zelf ook hard traint voor zijn volgende band en met zijn kunde de leerlingen meeneemt om hunzelf te verbeteren.

Tenslotte is daar ieder jaar ook de andere kant van het vereniging leven. Bijv. samen eten, of dat nou een Nieuwjaars etentje bij de chinees is of de jaarlijkse Kagami Biraki –  na korte training op de mat met z´n allen zelfgemaakte hapjes eten.

Kortom, allemaal redenen om het is te proberen bij Tryitout. 
Aanvraag proefles ju jutsu

X